Over Van Eerd Railinfra

Van Eerd Railinfra is een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer. Van Eerd Railinfra heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.

Van Eerd Railinfra bedient met ongeveer 180 medewerkers haar klanten in de Benelux. Een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Certificeringen en innovatie
Van Eerd Railinfra beschikt over een eigen Research & Development-afdeling waar voortdurend onderzoek wordt gedaan op het gebied van technische innovaties en veiligheid. Van Eerd Railinfra heeft jarenlange ervaring in het bouwen van baanvakken en spoorwegen en ontwikkelde ook haar eigen machines. Kwaliteitsbewaking op alle niveaus binnen ons bedrijf is een must. Door continue scholing en opleiding zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste stand van de techniek.

Specialismen
Van Eerd Railinfra is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van spoorbanen en wegen. Wij zetten al onze specialisten in voor een integrale aanpak en daarom hebben we met elkaar een groot oplossend vermogen. U bent gegarandeerd van een zorgeloze uitvoering omdat we de onderaannemers aansturen en de samenwerking opzoeken met collega-aannemers.

Disciplines
De verschillende bedrijven van Van Eerd Groep bieden een totaalpakket van diensten en materieel. Van het inmeten van projecten, het slopen en afvoeren van bestaande wegen en sporen, het egaliseren en profileren van baanvakken tot het  compleet opbouwen van spoorbanen. Als u het complete traject in handen stelt van Van Eerd Groep levert dat voor u tijdwinst en een aanzienlijke kostenbesparing op.